Campania Nationala “Stafeta Generaţiilor – ONOR LA SENIORII ARMELOR“


Scoala Gimnaziala “Petre Ispirescu” in parteneriat cu Asociatia Militarilor Participanti in Teatrele de Operatia AMPTO, organizeaza cu ocazia  Sarbatoririi Invierii Domnului si sarbatoririi “Ziua veteranilor de război” , spectacolul  omagial „Ştafeta Generațiilor – Onor Seniorilor Armelor”. Evenimentul va avea loc vineri 19 aprilie 2019 orele 11.00, in cadrul Scolii Gimnaziale “Petre  Ispirescu “ din strada Vasile Gherghel nr. 2, sector 1, Bucureşti.

La eveniment vor participa veteranii de razboi/invalizii, văduvelor de război şi văduvelor de veterani de război, veteranii din teatrele de operatii si militari in activitate, in rezerva si retragere  din structurile sistemului national de aparare, ordine publica si securitate nationala.

  In cadrul programului propriu ,, omagierea veteranilor de razboi si veteranilor din teatrele de operatii ne oferă onorantul prilej de a ne exprima deplina apreciere faţă de cei care au scris pagini de eroism la toate marile construcţii ale României. Este un moment important, impregnat de simbolism şi semnificaţii speciale. Pentru noi, românii, aceste semnificaţii sunt cu atât mai profunde cu cât istoria a probat de-a lungul timpului legătura strânsă dintre interesele naţiunii române şi cele ale armatei”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *